Cestovní rádce | Dovolená na míru bez cestovky
Zdravím vás, cestovatelé! Chtěl bych vám doporučit Cestovního rádce, který vám pomůže cestovat bez cestovky a zažít tak mnohem více za méně peněz. Skvělý individuální přístup. Mrkněte na web http://www.cestovniradce.com
Uz to sem davas tretikrat. Neviem sice preco ti to mazu, ale nemyslis si, ze by si sa na to uz mohol vykaslat?
Myslím si, že na tenhle server chodí lidi, co si plánují dovolenou sami a kor sem do diskuze. Takže cílovka bude asi trochu někde jinde. Jen teda nechápu, jak mi může "radit" někdo například s Jižní Amerikou, když tam sám nebyl a neví tedy nic o tom, jak to tam funguje. A co jsem se koukal na to Thajsko v pdf na webu, tak to si člověk najde na netu za 15 minut. Možná s výběrem ubytování člověk zabere více času... Určitě to svojí cílovku má, ale ne na tomhle webu.
Mě ten web přijde strašně divný - podnikající fyzická osoba musí na svém webu uvést své údaje (https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2012-89 § 435) jako jsou sídlo, IČO, údaj o zapsání do živnostenského rejstříku. Tady najdu leda v ochraně osobních údajů jméno a sídlo. Údaje ve WHOIS jsou skryté, což působí značně neseriózním dojmem. V ARESu nefiguruje žádný podnikatel "Zdeněk Nepraš, se sídlem Z.Kopala 1250, 570 01 Litomyšl". Pokud provozovatel prodá dopravu a ubytko, jedná se teda o cestovku? Vůbec to na mne nepůsobí důvěryhodně, spíš jako pokus o podvod/snahu něco ochcat.
Na webu mě pobavila stručnost stránky "Můj příběh". Nejenže chybí místa, kde všude byl, ale ani se nepodepsal. 😁
Tady Zdenda bude světoobčan. Podle webu odhaduji, že si takto přivydělává ze Srí Lanky. Takže nemá ŽL ani nic podobného. Nic ti nekoupí, jen ti po zaplacení dodá itinerář a kde si co máš koupit...
Já bych ho úplně nezatracoval. Pokud by někomu do detailu naplánoval individuální dovolenou přesně podle preferencí - co zájemce chce vidět, jakým stylem chce bydlet a jak se přepravovat, atd., tak s tím stráví klidně i desítky hodin. Každopádně souhlasím s tím, že cílovka rozhodně není tady na Cestujlevne.
edit: jo a souhlasím i s tím, že je nesmysl, aby radil někomu s návštěvou místa, kde sám nebyl.
Ja tiez nemam dojem, ze on ti preda dopravu/ubytko atd. Necha si zaplatit za sluzbu, ze ti pripravi itinerar, nejake moznosti/odkazy na dopravu, ubytko. Proste taka resers danej krajiny/dovolenky. Mne to nepride ako zla sluzba. Samu ma brutalne bavi planovat dovolenky, travim tym fakt desiatky hodin, a rozmyslala som nad niecim takym. Ale zasa radit niekomu o JV Azii, o ktorej neviem absolutne nic, to by som si asi netrufla :) Ale zasa taka Amerika (juzna, stredna aj severna), to by ma bavilo :)
:D Je to uplne jasny, chlapec si privydelava ze Sri Lanky, zrejme bez IČA a dalsich nalezitosti :-) takovy web vytvori i teenager za pul hodinky, vubec nevim, jaka je pridana hodnota takoveho paskvilu
Tak na stránce záleží o něco míň než na jeho schopnostech zorganizovat výlet, ale měla by obsahovat aspoň základní informace a vzbuzovat důvěru, že. 😊
Marek Sourak napsal(a)::D Je to uplne jasny, chlapec si privydelava ze Sri Lanky, zrejme bez IČA a dalsich nalezitosti :-) takovy web vytvori i teenager za pul hodinky, vubec nevim, jaka je pridana hodnota takoveho paskvilu
Na jeho FB pise, ze polroka ziju v CR a polroka na Sri Lanke. Na Sri Lanke 2 roky poskytuju ubytovanie (okrem ineho), takze ICO asi ma.
Andrea_Pernik napsal(a):
Na jeho FB pise, ze polroka ziju v CR a polroka na Sri Lanke. Na Sri Lanke 2 roky poskytuju ubytovanie (okrem ineho), takze ICO asi ma.
Ahaa, ja to tak zase neprozkouvamal :D ale kdyz ho ma, tak by ho mel i uvest
To se nám to pěkně rozjelo. Za chvilku vystalkujme, že má jednu ofiko a druhou neofiko manželku, krátí daň a pašuje ze SL chráněné cvrčky, no a do týdne je frajer na Nově :D
Odkaz na nu je v sekcii Muj pribeh. Cakala som, ze tato sekcia bude obsiahlejsia (napr. krajiny, ktore precestoval). Ale kedze tam nie je skoro ziadne info, klikala som dalej :)
J0x napsal(a):Podle mě si cílovou skupinu teprve hledá...... a to má chudák za to, že si chtěl udělat reklamu mimo cílovou skupinu. 😁
Připojení není chráněné
Zabezpečení vašeho připojení je snížené. Pachatelé se mohou pokusit z webové stránky ukrást vaše data. Doporučujeme tuto webovou stránku opustit.
URL:
Důvod:
Neplatný název certifikátu. Buď není název uveden v seznamu povolených, nebo byl výslovně vyloučen. Zobrazit certifikát
Jsem si vědom rizik a chci pokračovat
Myslim , ze to mluvi za vse, tohle se mi zobrazilo , kdyz jsem kliknul na ten jeho odkaz
Mikire, to je jenom tim, ze neumi spravne vlozit ani odkaz a dal jsem ho (uz potreti) s teckou navic ;)
Aha, no ja to dal nezkoumal ,ale uprimne nad vyuzitim toho ,ze ziju v Irsku jsem uz taky uvazoval ,jenze i kdyz bych nekomu nabidnul , ze ho vyzvednu na letisti ,pojezdim s nim hezka mista,doporucim program a trasu , pripadne ho ubytuju ve svem dome, tak to asi bude mit levnejsi ,nez s cestovkou, nejspis i kvalitnejsi a zajimavejsi ,ovsem porad drazsi ,nez kdyz si to sestavi sam ,navic to muzu udelat pro 2-4 lidi max a vlastne jim narusim soukromi ,pokud pujde o rodinu , nebo treba dve dvojice ( jen vypracovani programu s tim ,ze si vse zajisti sam moc za sluzbu nepovazuju, tedy abych nekomu za to platil )
Myslim ,ze v mnohych zemich sveta ziji Cesi, zrejme i s obcanstvim dane zeme dlouhodobe , jako to mam i ja, Udaj z roku 2017 uvadi ze v zahranici jich zije az 2 a pul milonu ,ale bude asi diskutabilni jak overit jejich spolehlivost a poctivost